суботу, 9 січня 2016 р.

Чарівна мить

Чарівна мить








В усіх дошкільних навчальних  закладах рідної нашої України цими днями проходять традиційні випускні свята. Ці дні – святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти... Свято, коли діти прощаються з дитинством.    

                От і настав той день, 22 травня 2015 року, якого чекали ми всі – і батьки ,діти старшої групи «Сонечко» для дітей з вадами слуху разом зі своїми педагогами Вайло Наталією Вікторівною,Стришко Ніною Миколаївною, Демченко Лілією Анатолієвною та помічниками вихователя  Каулько  Тетяною Анатоліївною,Каулько Іраідою Миколаївною ,Наконечною Тетяною Вікторівною,Ходіною Оленою Миколаївною – випускний у дитячому садку. Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики в костюмах і краватках, схвильовані батьки та педагоги. На обличчях дітей усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Під звуки музики і оплески батьків виходять самі винуватці торжества - випускники.  І ось перші звуки прощального вальсу ….Навіть через багато-багато років діти пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери написані власноруч під   дбайливим поглядом педагогів, і смачну кухню, і чисте подвір’я, і уроки музики…
Зазначив ,що  кожен з батьків до самої глибини душі вдячний директору школи-інтернату Панченко Г.В. та  всім працівникам школи-інтернату ,за   невтомну працю Подякував   за  любов до дітей , терпіння, за працю,  побажав  наснаги , міцних нервів, слухняних дітей, здоров’ячка, вдячних батьків та Божої ласки!



Немає коментарів:

Дописати коментар