четвер, 28 січня 2016 р.

Пластилінові дива

Пластилінові дива


Серед численних дитячих забав ліплення з пластиліну з дітьми є не просто захоплюючим, але й дуже корисною справою. У процесі створення об'ємних фігурок дітки вчать поєднання кольорів, запам'ятовують геометричні форми, розвивають координацію рухів пальців, до того ж заняття з пластиліном займуть малюка на тривалий час, що дозволить вам присвятити свій час іншим справам.


Замість перегляду мультфільмів і інших відео на планшеті (що дуже популярно серед діток будь-якого віку) спробуйте запропонувати дитині зайнятися таким цікавим і захоплюючим заняттям, як ліплення з пластиліну. Процес створення фігурок з безформного шматочка м'якого матеріалу обов'язково зацікавить малюка, і незабаром він порадує вас своїми першими творами мистецтва.
Ліплення з пластиліну дуже корисна для малюка:
·         це допомагає розвивати дрібну моторику, значить, у дитини стабілізується координація рухів;
·         добре розвинена моторика кінцівок допомагає дітям швидше заговорити;
·         регулярні заняття спокійними іграми сприяють нормалізації сну і зниження надмірної активності;
·         завдяки заняттям ліпленням у дитини зміцнюється пам'ять - як зорова, так і слухова;
·         процес створення нових форм із стандартних шматочків м'якого матеріалу допомагає розвивати логічне мислення дітей.
Як видно, таке нехитре заняття, як ліплення, при своїй простоті і фінансової доступності надає неабиякий вплив на формування основних навичок у малюка, до того ж допомагає нормалізувати його психічний стан і розвиває   мислення.

Сьогодні  ми ліпили сніговика

Пластилінові дива ,як на дворі вже зима,але снігу ще нема,ліплять діти без упину не із снігу ,з пластиліну гарного сніговика.







Немає коментарів:

Дописати коментар