суботу, 9 січня 2016 р.

Співпраця з батьками - запорука успіху

Разом з педагогами дошкільної групи «Сонечко» для дітей з вадами слуху батьки вихованців розробили та реалізували   художньо-естетичний проект «Чарівний світ дитинства». Разом розробили план  ділянки  таким чином щоб кожен куточок території сприяв розв’язанню завдань естетичного, розумового, морального,креативного і фізичного розвитку дітей, обговорили створення  казкових  композицій, щоб малюки мали змогу проводити спостереження ,бесіди серед мальовничої краси,створеної власними руками своїх батьків а також  потрібні матеріали та намітили дату .


Ми були дуже раді коли до нас на допомогу, не дивлячись на зайнятість, брак часу, завітали батьки  наших малюків всі в повному складі. З ранку і до вечора не припинялась робота ,їм   не заважало  навіть палке сонечко ,бо було велике бажання зробити територію ще красивішою і комфортнішою .   Неймовірно приємно було спостерігати, за працею батьків . Їхні очі сяяли від радості, а усмішки не переставали прикрашати щасливі обличчя.  Адже на  очах дитячий майданчик   перетворивсяся ,за короткий термін ,на чарівний світ дитинства, куди хочеться повертатися знову і знову.Тепер кожного ранку привітно зустрічає дітей  красиве сонечко , воно навіть у похмурий день дарує радісний і грайливий настрій, біля якого красуються равлик та лебідь створений своїми руками із шин та пластикових пляшок. На ділянці   з'явився новий спортивний інвентар: гімнастична стінка,драбинки для лазіння , кільце для метання м'яча  , доріжка здоров'я; та ігрове обладнання з непридатного матеріалу: «автомобілі», «пеньочки», «матрійка , «зебри» , «ведмедик».
Нещодавно побудований павільйон  мами прикрасили  улюбленими казковими персонажами .Не забули батьки і про один з найулюбленіших дитячих об'єктів для малюків - пісочницю, в якій діти можуть годинами проводити час, вибудовуючи з піску тунелі і замки . Дітям дуже сподобалась  прекрасна доріжки з пеньків,  де  діти  вчаться ходити, зберігаючи рівновагу.
А відпочити  ,послухати казку вони можуть  на лавках.Прикрашають майданчик і виготовлені власноруч клумби де посаджені квіти,які доглядають дошкільнята.  Швидко промайнув день ,всі стомлені але щасливі зробили фото на пам’ять. Дитинство – це дивовижна пора казок, веселих ігор і яскравих пригод. І нам, дорослим, достатньо прикласти зовсім небагато зусиль щоб дитячий майданчик  перетворився  на чарівний світ та став улюбленим місцем для наших малят.

Директор Кам’янської  школи –інтернату  для дітей з вадами слуху  Панченко Г.В. та колектив  дошкільної групи «Сонечко» висловлюють щиру подяку за підтримку та співробітництво ,за допомогу у благоустрої дитячого майданчика :Дашкеєвій  Вікторії Ігорівні,Дашкеєву Віктору  ,Дмитрієвій Олені,Дмитрієву ,Болотіну  ,Болотіній Олені,Тюрюковій Олені,Монастирному Олегу,Гордієнко Олександру,Гордієнко Тамарі,Остаркову Михайлу Володимировичу,Максименко Юлії та маємо надію що наша творча співпраця  буде продовжуватись і надалі.

1 коментар:

  1. молодцы родители!молодцы воспитатели, что смогли организовать родителей!площадка классная!

    ВідповістиВидалити