неділю, 28 лютого 2016 р.

Готуємось до свята!

Поробки до 8 Березня!
Ідеї з інтернету!!














Я детский сад всегда любила —
С тех пор, как в первый раз пришла.
Мне года два, наверно, было.
Пришла? Иль мама принесла?

Я по утрам не шла — летела,

А годы пролетели птицей,

И воспитателей своих
Я до сих пор не позабыла!

Была помощницей у них,


Я их всегда боготворила!


Пришла пора определиться.


И я пришла! Я здесь как дома!Уют, тепло и смех ребят.
Все это с детства мне знакомо:
Теперь не я — ко мне летят!


Ведь я не только воспитатель,


Я этих детских душ ваятель!
Моих малышек дорогих?
И в каждом хочется суметь


Ту «божью искру» разглядеть,


Что от рожденья всем дается —Она 

способностью зовется.


Какими же я вижу их,


Здоровыми, красивыми,Успешными, 

счастливыми,Контактными, активными

И очень креативными!
И верить мне так хочется,Что сбудутся пророчества!

Я рада, что нашла свое призвание!

И с честью проношу по жизни звание!

Я — воспитатель! Этим очень я горда!

С дороги этой не сверну я никогда!






вівторок, 23 лютого 2016 р.

З Днем народження!



Сьогодні наша група  святкує день народження Глушко Кирила! 

                 
 
Світ з цікавістю сприймаєш                                  На зорі свого життя,                        А попереду чекають                                          Величезні відкриття.                                Ми тобі бажаєм щастя,                                   Щоб міцним, здоровим ріс!

Кирило дуже гарний хлопчик його люблять всі діти групи ,бо він уміє дружити.Тому сьогодні в групі було весело від поздоровлень ,посмішок  і ігор.Діти з задоволенням  кружляли в таночку  ,грали в ігри  і звичайно потім подарували  Кирилу іграшку.А після цього іменинник почастував усіх цукерками, печивом та фруктами.

 





 
 

 
 

неділю, 21 лютого 2016 р.

«Зробимо все для здоров’я дитини!»

Під таким гаслом  в дошкільній групі «Сонечко» для дітей з вадами слуху Кам’янської школи- інтарнату ,пройшло спортивне свято «Тато ,мама і я – спортивна сім’я!» в якому взяли участь сім’ї : Гордієнко Тимура,Семенчук Насті, Монастирного Артема, Максименко Еви та Яна, Дмитрієвої Милани, Скрипниченко Тимофія, Глушко Кирила, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочити та поспілкуватися з дітьми. Діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Під звуки  спортивного маршу та  бурхливі оплески  зустрічали  спортивні команди, які бадьоро крокували  по  колу пошани у святковій спортивній залі. Свято розпочали  з розминки в яку  входили нетрадиційні загально-розвиваючі вправи, які  провів у вигляді майстер-класу   інструктор з фізичного виховання Мітічкін Павло Володимирович. Дев’ять складних конкурсів пройшли команди, доводячи, що вони найсильніші, що вони здатні перемогти своїх суперників. А кожен конкурс, кожне спортивне змагання були, дійсно, все складніші й складніші та вимагали спритності, зібраності і нестримної волі до перемоги. Однак родини з успіхом долали всі випробування, яке чекало на них в конкурсах та естафетах – “Дружна родина”, “Веселі стрибунці”, “Снайпери”, “Перекоти м’яч”, “Побудуй будинок” та “ Перенеси дитину . Справжній бійцівський характер проявили чоловіки  у конкурсі «Татусі- силачі», мами також підтримали  свої команди змагаючись у конкурсі для мам. Батьки та діти емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь і навичок.  Єдиний дух, спільна мета, гордість за рідну людину ні на мить не полишали серця присутніх. Це було справжнє свято для учасників та глядачів. Батьки і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Діти та батьки  з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перешкоди. Особливістю змагань була можливість проявити родинну цілісність, спритність, кмітливість. На власному прикладі мами й тата показали своїй малечі, що спорт, це основа здорового способу життя. А бути зразком для своєї дитини – найвища нагорода, зізнаються дорослі.  
Ми дуже вдячні нашим батькам і дітям , які взяли участь у спортивному святі. У житті кожної дитини повинні бути ось такі маленькі старти, як ці змагання, бо з них напевне і починаються перемоги на Олімпійських іграх. І хочеться побажати, щоб у ваших сім'ях  було все гаразд, щоб ви всі були здорові.

 До нових зустрічей!














В гостях у дошкільників - ляльковий театр


До вихованців дошкільних груп  завітав дитячий ляльковий театр під керівництвом Гридасової Ірини Павлівни. 
Діти із задоволенням переглянули лялькову виставу "Три порося на новий лад".  Щирі посмішки та сяючі очі дітлахів говорили самі за себе – малеча була у захваті від казки. Діти отримали велике задоволення. Ми дуже вдячні юним акторам і з нетерпінням чекаємо їх до себе у гості знову.